Informatie

De tweede Wowow Fluo Night Run te Aalst zal doorgaan op vrijdagavond 24 november 2017! Kom en geniet mee van het mooie stadspark van Aalst "by night". Er zullen verschillende animaties en lichteffecten voorzien worden op een omloop van circa 6km. U kan zowel al lopend als al wandelend deelnemen. Er zal ook een Kids Run voorzien worden. Inschrijven kan online tem dinsdagavond 21 november 23u59. Ter plaats inschrijven kan ook aan een meerkost van 3 euro.

PROGRAMMA:

16u00 - 20u30: Ophalen borstnummers (dit kan ook op donderdagavond tussen 18u en 21u)
20u00: Kidsrun (tot 12 jaar) van ca 1km (€5 via de website & €5 ter plaatse)
20u30 - 20u45: Run 5km (€12 via de website,€15 ter plaatse ) start via waves
20u50: Walk 5km (€12 via de website,€15 ter plaatse)
In de prijs zijn enkele coole fluo/glow items inbegrepen.
Nieuw dit jaar is de tijdsopname via chips om voor iedereen een correcte tijd te garanderen. Maar we attenderen de deelnemers er echter op dat zij zich er van bewust zijn dat zij deelnemen aan een FUN Run. Dit betekent dat - door het aantal inschrijvingen - je soms niet in je eigen tempo zal kunnenlopen of een enkele keer moet stoppen bij een overgang of een écht druk gedeelte op de route. Kom zelf goed uitgedost in fluo-kleuren! Alle deelnemers creëren één grote lichtslang. De GLOW Run-gadgets die je ontvangt bij de aankoop van je ticket zorgen voor een unieke lichtervaring, maar wees ook zelf creatief. Haal alles uit de kast om volledig te ‘glowen’. Daarnaast kan je optioneel ook een aantal Wowow gadgets aankopen aan volgende prijzen: Wowow headlight (incl. batterijen) aan €7 (winkelwaarde €19,95)

Headlightwowow2

Wowow dark jacket aan €5 (winkelwaarde €19,95)

Darkjacket30

Ter informatie vragen we je om je gewenste maat aan te duiden bij het inschrijving.

Wowow dark gloves aan €10 (winkelwaarde €19,95)

Wowow reflective beanie aan €8 (winkelwaarde €16,95)

KLEEDKAMERS en BEWAARPLAATS SPORTTASSEN

In Osbroek zijn aparte kleedkamers voor mannen en vrouwen voorzien. Vanaf 19u00 kan je je sporttas afgeven aan de tent 'bewaarplaats sporttassen'. Er zal een genummerde sticker op je tas gekleefd worden. Hetzelfde nummer wordt ook op je borstnummer gekleefd. Na het lopen kan je enkel op vertoon van je borstnummer met 'vestiairesticker' je sporttas terug ophalen. Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

PARKING Wij raden iedereen aan om met de fiets of al lopende te komen, in de Frans Blanckaertdreef zal immers geen plaats meer zijn. Wij raden de automobilisten aan zich te parkeren op de parking van de Keizershallen. Dat is op 1km van de start.. kom dus tijdig naar Aalst.

FluoNightrunAalst parkingkeizershallen